Nieuw: Maak kennis met Taakie!

18 april 2023

Hallo allemaal!

Vandaag beginnen we bij EHV met Taakie, een nieuwe manier om mensen enthousiast te maken om een vrijwillig steentje bij te dragen aan onze mooie handbal club. Iemand die al veel werk verricht bij ons vereniging is Morris Engels. We vroegen hem het hemd van zijn lijf om er achter te komen wat hem beweegt!
Morris, je bent speler bij heren 1 en traint de jeugd bij EHV, wat vind je eigenlijk het leukste aan training geven? Het leukste aan training geven bij de jeugd van EHV vind ik dat je iedere speler/ speelster per training en wedstrijd beter ziet worden. Ook werkt hun enthousiasme aanstekelijk.
Als je terug denkt aan de trainers die jij vroeger hebt gehad, wie heeft denk je het meeste indruk op je achter gelaten? Dan zou ik 100% mijn vader moeten benoemen, Maikel Engels. Hij heeft ontzettend veel gedaan bij onze vereniging en kon heel duidelijk de trainingsstof overbrengen.
De trainingen die je geeft krijg je niet betaald, levert het je wellicht iets anders op? Zeker. Ik krijg heel veel positieve energie van alle jeugd, daarnaast leer ik ook omgaan met verschillende persoonlijkheden.
Wil je verder nog iets kwijt aan de leden van onze geweldige vereniging die wellicht twijfelen om zelf een Taakie te willen gaan doen in de toekomst? Er is altijd wel een Taakie die je al ooit had willen doen. Of het nou iets kleins of iets groters is. Geef het een kans dan kom je er vanzelf achter of je het leuk vind, we maken de club met elkaar! Dank je wel Morris!!

© EHV 2016